Проектиране и дизайн на завършени продукти и детайли

Калиптос ЕООД разработва продукти и детайли с желани от клиента конструкция, функции и външен вид. На етапа на проектиране и дизайн се обсъждат, определят и приемат характеристиките на продукта, използваните материали, технологията на производство и други особености и изсквания. При по-големи количества и серийно производство този етап завършва с изготвянето на тестов модел. При малки количества тестовият модел се заплаща от клиента.

Възможностите на производственото оборудване разкриват големи възможности пред услугите по проектиране и дизайн, като позволяват конструирането на нови или специфични продукти или детайли. Ограниченията по отношение на дизайна произтичат преди всичко от границите на въображението. Ние можем да превърмнем в реалост дори и най-смелите Ви идеи. По ваше желание фирмата може да разработи:

  • екстериорни и интериорни плоскости (включително и за окачен таван) с желани форми и украса за външни огради, бесетки, сенници, спални, всекидневни, стълби и много други.

  • външни и вътрешни (светещи и несветещи) реклами, табели, знаци, цифри, букви и т.н.;

  • различни видове завършени продукти или детайли;

  • осветителни тела;

  • сувенири;

  • разкрояване на платове, кожи, опаковки от хартия, покани за сватби и много други;

  • всичко, което ви хрумне.

Материалите които използваме най-често са шперплат, МДФ, плексиглас, пластмаса, картон, стъкло, бутилки и фолио. При поръчка на клиент фирмата обработва камък, мрамор, кожа, платове и почти всички останали неметали. Допълнителна информация за материалите, от които маже да бъде произведен този продукт можете да намерите тук.

Проектиране и дизайн

Цени

Цените за разработване на проект на нов продукт, или за коригиране (персонализиране) на съществуващ продукт зависят от размера, сложността и спецификата на продукта. За повече информация: тел. 0878 94 59 27

По желание на клиента фирмата предоставя разработения файл във формати: .cdr; .dxf; .pdf; .svg; .dwg и .ai

Заплащането на работата по проектиране и дизайн гарантира, че вашият продукт няма да бъде произведен, продаден и използван за целите на други клиенти на фирмата.

Проектиране и дизайн